Băileștean prins că transporta îmbrăcăminte și cosmetice contrafăcute

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic, au organizat, astăzi, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale din domeniul „ drepturilor de autor”, în judeţul Dolj.

 

foto 1 sice.jpeg

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în cadrul acţiunii, a fost oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, din Baileşti, iar cu ocazia verificarilor efectuate asupra acestuia, dar şi asupra autoturismului condus, au fost identificate produse cosmetice, articole de încălțăminte şi îmbrăcăminte purtând însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate, pentru care nu s-au prezentat documente de originalitate sau autenticitate. De asemenea, oa menii legii au mai găsit suma de 2.460 euro şi cantitatea de 20 de grame de aur.

Valoarea mărfurilor confiscate este de 21.600 de lei.

„Bunurile şi suma de bani au fost ridicate în vederea continuarii cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj. 

foto sice 3

Ultimele știri

X

Right Click

No right click