Scandal la Milovan, terminat în arest

Miercuri noaptea, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Breasta au primit o sesizare care semnala un scandal în care erau implicate mai multe persoane.

politia nu treceti

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Craiova, precum și luptători din cadrul SAS, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Polițiștii au stabilit faptul că între trei tineri, pe de o parte, și membrii unei familii, pe de altă parte, a izbucnit un conflict spontan, persoanele implicate lovindu-se reciproc și provocând avarii unui autovehicul.

În urma conflictului, două femei au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale și alte 7 persoane, printre care și un minor de 14 ani, au fost conduse la sediul unității de poliție.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, în urma probatoriului administrat, față de doi tineri de 19 și 22 de ani a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine aceștia să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

X

Right Click

No right click