Șase rețineri în urma unui scandal izbucnit, sâmbătă, într-un local din Craiova

Șase bărbați din județul Dolj au fost reținuți, luni seara, în urma unui scandal care a avut loc, sâmbătă, într-un local din Craiova.

politie noaptea

UPDATE/  Încă doi bărbați implicați în scandalul în care un agent de penitenciar a fost bătut au fost reținuți marți de polițiștii Dolj.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au dispus marți reținerea a doi bărbați, de 30 și 33 de ani, bănuiți că ar fi fost implicați în evenimentul produs sâmbătă dimineața în municipiul Craiova.

Aceștia au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în cazul bărbatului de 30 de ani fiind reținută și infracțiunea de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit IPJ Dolj, în urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, a fost stabilită identitatea a opt bărbați implicați în altercație, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, din județul Dolj.

https://www.youtube.com/shorts/BLknWluL1Fk?feature=share

În seara zilei de 18 septembrie, în urma audierilor și a probatoriului administrat, șase dintre cei opt au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore.

Patru dintre aceștia au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar doi pentru săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea făra drept de obiecte periculoase. Totodată, se continuă cercetările și pentru depistarea celorlalți doi bărbați care se sustrag cercetărilor”, arată IPJ Dolj.

Astăzi, în cazul celor șase doljeni va fi propusă luarea unei măsuri preventive.