DOLJ: Bărbat din Valea Stanciului, arestat preventiv pentru ultraj

Ieri dimineață, polițiștii Secției Segarcea au fost sesizați de o tânără de 27 de ani, din Drănic, cu privire la faptul că, fostul concubin, în vârstă de 35 de ani, din comuna Valea Stanciului, ar fi intrat fără drept în curtea locuinţei acesteia şi ar fi ameninţat-o cu moartea.

gratii

La fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind găsiţi atât apelanta, cât şi bărbatul, ocazie cu care s-a constatat faptul că bărbatul ar fi intrat fără drept în curtea fostei concubine, adresându-i acesteia ameninţări cu moartea.

Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, pe numele bărbatului fiind emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

De asemenea, cu ocazia intervenţiei la faţa locului, bărbatul ar fi adresat ameninţări şi la adresa unuia dintre poliţişti.

Cel în cauză a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Segarcea care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.