Doljean reținut pentru tâlhărie și încălcarea unui ordin de protecție

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Bucovăț, județul Dolj, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, a fost reținut de către polițiști, ieri. 

catuse1

Bărbatul este bănuit că în noaptea de 04/05 iunie, în timp ce se afla pe strada Emil Gârleanu, din municipiul Craiova, ar fi agresat-o fizic pe fosta sa concubină, o tânără de 25 de ani, din judeţul Gorj, căreia i-ar fi sustras telefonul mobil.

Totodată, în aceeaşi noapte, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu, pe numele bărbatului, acesta având interdicţia de a se apropia de femeie.

În seara zilei de 05 iunie, bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi s-ar fi deplasat la locuinţa tinerei, din municipul Craiova.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Judecătoriei Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, arată reprezentanții IPJ Dolj.