Accident pe Centura de Nord a Craiovei. Doi bărbați au ajuns la spital

Doi bărbați au ajuns la spital, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Centura de Nord a Craiovei.  

politieii

Potrivit IPJ Dolj, în seara zilei de 07 iunie, ora 18.45, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 F - Centura de Nord a Craiovei.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr, de 21 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de deplasare intrând în coliziune cu un autoturism condus în același sens de către un tânăr, de 21 de ani, din comuna Leu.

În urma impactului, autoturismul ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, aceasta din urmă răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din evenimentul rutier a rezultat vătămarea conducătorului auto din comuna Leu și a unui tânăr de 23 de ani, pasager în autoutilitară, aceștia fiind transportați la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.