Accident cu victime la Brădești (VIDEO)

Un tir a acroșat un autoturism pe DN6, în comuna Brădești, apoi s-a oprit într-o casă.

accident tir casa

Șoferul autocamionului, în vârstă de 60 de ani, a încercat să evite un autoturism care staționa pe prima banda a drumului național. Camionul a scăpat de sub control, a acroșat mașina parcată, apoi a demolat un gard și zidul unei case.

„Pe DN6, în Brădești, conducătorul unei autoutilitare, care se deplasa în direcția Craiova către Filiași, a încercat să evite impactul cu un autoturism staționat pe prima bandă, a lovit, totuși, acest autoturism și a părăsit partea carosabilă, lovind un imobil”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul a decedat. La sosirea echipajelor de intervenție, acesta a fost găsit încarcerat și a fost declarat mort.

O fetița, de aproximativ 6 ani, aflată în autoturismul lovit, s-a ales cu traumatisme la nivelul capului și a fost transportată la spital după ce i s-a acordat primul ajutor.

„Șoferul TIR-ului, în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsit încarcerat și decedat, iar fetița cu mici traumatisme la nivelul capului. Fetei i se acorda primul ajutor medical și va fi transportata la UPU”, au spus reprezentanții ISU Dolj.

  

X

Right Click

No right click