DOLJ: A fost găsit șoferul care a accidentat mortal un pieton la Călărași

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Bistreț, județul Dolj, a fost reținut de către polițiști, fiind acuzat că a accident mortal un pieton, în vârstă de 48 de ani, sâmbătă seara, și a fugit de la locul faptei. 

morrtal

În urma cercetărilor efectuate, spun reprezentanții IPJ Dolj, a fost identificat șoferul bănuit că a comis accidentul mortal, în comuna Călărași, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Bistreț.

Șoferul a fost găsit la 24 de ore distanță de la comiterea faptei.

În fapt, tânărul este bănuit că în seara zilei de 01 octombrie 2022, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 55, în localitatea Călăraşi, ar fi surprins şi accidentat mortal un bărbat de 48 de ani, în calitate de pieton. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat după aproximativ 24 de ore de la producerea evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Tânărul a fost reţinut, pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Accidentul a avut loc, sâmbătă seara, în comuna Călărași, bărbatul accidentat mortal fiind din localitatea Ocolna.

CITEȘTE ȘI: Autoritățile intervin în zona Roșia Montană. Cota apei din lacul Tăul Mare, care amenință sute de localnici, a scăzut