Craiova: Tânăr reținut, după ce a bătut un alt tânăr pe stradă. Este acuzat și de evadare

Craiova: Tânăr reținut, după ce a bătut un alt tânăr pe stradă. Este acuzat și de evadare

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ostroveni, județul Dolj, bănuit de comiterea infracţiunilor lovire sau alte violenţe şi evadare, a fost reținut, vineri dimineață, de către polițiști. 

evvadare

Ieri seară, în jurul orei 23.00, la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova a fost adus, de către un echipaj al Poliţiei Locale, un tânăr de 24 de ani, din Ostroveni, care fusese implicat într-un conflict, pe o stradă din localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în timp ce se afla pe strada Popa Şapcă din Craiova, pe fondul unui conflict spontan, acesta a lovit cu pumnul în față iun alt tânăr din municipiu.

De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul figura ca având dispusă măsura arestului la domiciliu, măsură prin care avea obligaţia să nu părăsească imobilul din Craiova, fără permisiunea organului judiciar.

„În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi evadare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.