Trei autospeciale de poliție, noi-nouțe, făcute praf în Balș (VIDEO)

Șoferii au forțat depășirea coloanei de mașini în care circulau.

accident politie bals

Trei mașini noi, care erau luate de la Mioveni, județul Argeș, și urmau să ajungă la Inspectoratul de Poliție Mehedinți, s-au făcut praf, vineri, la Balș, județul Olt, după ce șoferii care le conduceau au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana de autoturisme formată și s-au bușit.

Reprezentanții Poliției Olt au declarat corespondentului MEDIAFAX, că cele trei autospeciale ar fi trebuit să ajungă în dotarea IPJ Mehedinți.

„Veneau din Argeș și se deplasau în direcția Craiova pe DN 65, iar pe raza orașului Balș, pe fondul nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers, trei autospeciale au fost implicate într-un eveniment rutier. Au rezultat doar pagube materiale. Autospecialele erau pentru județul Mehedinți”, au spus reprezentanții Poliției Olt

Martorii la eveniment spun că polițiștii au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana formată la Balș și, din neatenția șoferilor, mașinile au intrat una în alta.

Reprezentanții Poliției Olt au transmis, după accidentul în care au fost implicați polițiștii din Mehedinți, că aceștia vor fi cercetați administrativ. „Precizăm faptul că la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a fost dispusă o cercetare administrativă cu privire la eveniment”, au transmis reprezentanții Poliției Olt, după evenimentul rutier de la Balș.

„Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier, agent de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor OUG 195/ 2002 privind circulația pe drumurile publice”, au mai spus polițiștii olteni.

 
X

Right Click

No right click