Percheziții la Dobrești și Valea Stanciului. Doljeni arestați pentru furtul a zeci de oi

Percheziții la Dobrești și Valea Stanciului. Doljeni arestați pentru furtul a zeci de oi

Doi bărbați din comuna Valea Stanciului, județul Dolj, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost arestați preventiv. Un al treilea doljean este sub control judiciar, pentru aceeași faptă. 

percheee

Polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au pus în executare, vineri, nouă mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Percheziții au avut loc după ce, la data de 13 iunie, un bărbat din comuna Măceșu de Jos a sesizat polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca cu privire la faptul că, în noaptea de 12/13 iunie, persoane necunoscute i-au furat 71 de oi de la o stână situată pe un câmp, lângă localitatea Măceșu.

În urma perchezițiilor efectuate în localitățile Valea Stanciului și Dobrești, la locuințele a trei bărbați cu vârstele cuprinse între 21 și 32 de ani, au fost găsite 63 de oi, acestea fiind restituite persoanei vătămate.

Totodată, vineri, cei trei bărbați au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a doi bărbați de 27 și 32 de ani, ambii din comuna Valea Stanciului și măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, a tânărului de 21 de ani, din comuna Gângiova.