CRAIOVA: Tânără la spital, după impactul între patru mașini

CRAIOVA: Tânără la spital, după impactul între patru mașini

O tânără în vârstă de 23 de ani a ajuns la spital, luni seara, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru mașini, evenimentul având loc în municipiul Craiova.

ambulanta poza buna si poza 63735200

Polițiștii au stabilit, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, că un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Craiova, pe strada Calea București, din direcția Bulevardul Carol către Nicolae Titulescu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus în fața sa, de un tânăr de 27 de ani, din Craiova.

Din impact, mașina condusă de tânărul de 27 de ani, a intrat in coliziune din spate cu un alt autoturism pe care l-a proiectat către fața într-un al patrulea autoturism, condus în aceeași direcție de mers.

În urma evenimentului rutier, o tânăra de 23 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Toți conducatorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.