Un ofițer SAS Dolj s-a sinucis

Un ofițer din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, în vârstă de 34 de ani, s-a sinucis, fiind găsit, vineri seară, în subsolul blocului unde locuia.

mascati

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul avea probleme familiale, dar fiind o fire mai retrasă, după cum îl descriu colegii, nu ar fi vorbit cu nimeni despre perioada grea prin care trecea. Se pare că acesta era în divorț. 

Vineri seară, trupul neînsuflețit al bărbatul a fost găsit în subsolul blocului, existând indicii că s-ar fi otrăvit. 

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul nu prezintă urme de violență pe corp. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia,fiind dispusă efectarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declart purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Politistii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.