Craiova: Om al străzii, salvat de polițiști după o bătaie cu un alt bărbat

Craiova: Om al străzii, salvat de polițiști după o bătaie cu un alt bărbat

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, persoană fără adăpost, care își petrece timpul pe străzile din Craiova, a ajuns la spital, marți seara, după ce a fost bătut de către un alt bărbat. 

politie crv

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, este un conflict în desfăşurare.

Ajunși la locul indicat, aceștia au identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, persoană fără adăpost, care se afla întins pe sol.

A fost chemată și o ambulanță, iar până la sosirea echipajului medical, polițiștii au acordat primul ajutor tânărului.

Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat de un alt tânăr, care imediat după eveniment, ar fi părăsit zona, plecând într-o direcţie necunoscută. Poliţiştii se vor îngriji în continuare, desfăşurând cercetări şi investigaţii specifice în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ca tânărul bănuit de comiterea faptei să fie identificat în cel mai scurt timp şi tras la răspundere penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.