Percheziții în Olt și Dolj la traficanți de droguri

Patru percheziții domiciliare au fost efectuate, marți, în județele Olt și Dolj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 Potrivit IPJ Olt, din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2020 și până în prezent, trei bărbați ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în județul Olt.

Procurorii DIICOT spun că drogurile erau vândute către consumatori de pe raza municipiului Caracal și a localităților limitrofe, la prețul de 10 lei/pliculeț.

În urma perchezițiilor derulate marți, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi ce conțin material vegetal uscat, de aproximativ 150 de grame, 36.000 de lei, un pistol cu bile din plastic și un cântar electronic.

„25 de persoane vor fi conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.