Accident la Dobrești. Intervine elicopterul SMURD

Două persoane au fost grav rănite, una fiind încarcerată, în urma unui accident rutier care a avut loc, joi, în comuna Dobrești. 

elicopter smurd

UPDATE/ Tânărul în vârstă de 19 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. 

Potrivit ISU Dolj, persoana care a rămas încarcerată este inconștientă.

La locul accidentului se deplasează și elicopterul SMURD.

Accident rutier doua victime, o victima incarcerata in comuna Dobresti intervine SMURD, Garda Pompieri Bechet si Descarcerarea de la Sectia de Pompieri Segarcea. Din primele informatii, sunt două victime, una fiind incarcerata inconstienta, a doua victima constienta. În sprijin mai intervine si un echipaj prim ajutor SAJ”, a menționat Tania Vălceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Persoana încarcerată este un tânăr în vârstă de 19 ani, pasager în autoturism. Acesta este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 19 de ani, din comuna Sadova, sat Damian, care conducea un autoturism pe DN55, din direcția Craiova către Bechet, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul volanului, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient”, anunță IPJ Dolj.