Copii luați cu forța dintr-o grădiniță, la Craiova. Educatoarele au fost agresate

În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 39 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că o educatoarea fost agresată în incinta unei grădiniţe unde aceasta lucrează.

copii forta gradinita

UPDATE/  În această după-amiază, la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Craiova, tatăl celor 2 copii, care a formulat plangere scrisă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi lipsire de libertate.

În această cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Perchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori, ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017.

Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova. Pe fondul acestor neînţelegeri, a izbucnit un conflict, în timpul căruia două educatoare ar fi fost agresate fizic de către femeia în cauză şi tatal acesteia.Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că uşa de acces în incinta grădiniţei ar prezenta distrugeri, care ar fi fost provocate de cele trei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unu procuror din cadrul Perchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

Ultimele știri