Tânăr din Caraula, lovit de mașină în Craiova

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Caraula, județul Dolj, a ajuns la spital, vineri, după ce a fost lovit de o mașină, accidentul având loc în Craiova. 

ambulanta poza buna si poza 63735200

Bărbatul traversa strada prin loc nepermis, fiind lovit de o mașină la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 38 de ani din Craiova.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Dr. Constantin Severeanu, din Craiova, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o femeie de 38 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Dr. Constantin Severeanu ar fi accidentat un tânăr de 22 de ani, din comuna Caraula, care se angajase în traversarea drumului public prin loc nepermis. În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Femeia a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.