Tânăr din Craiova, cercetat după ce a racolat o minoră și a obligat-o să se prostitueze

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Craiova, a fost arestat la domiciliu, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de trafic de minori și influențarea declarațiilor.

prostituaTAA

Potrivit IPJ Dolj, din cercetările efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorilor, a reieșit că, în perioada septembrie – decembrie 2020, sub promisiunea unui viitor mai bun (metoda loverboy), bărbatul ar fi racolat o minoră, în scopul exploatării acesteia, prin obligarea la practicarea prostituției, la stradă, cât și în diferite imobile din municipiul Craiova.

De asemenea, la data de 10 aprilie, acesta ar fi contactat persoana vătămată și i-ar fi cerut acesteia să își retragă plângerea, oferindu-i în acest sens 1.500 de lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele tânărului de 20 de ani, iar în baza probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a dispus faţă de acesta măsura arestului la domiciliu”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.