Tânăr din Podari cu permisul suspendat, urmărit în trafic, a lovit două mașini oprite la semafor

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Podari, este cercetat penal după ce, marţi, a fugit de poliţiştii care i-au făcut semn să oprească autoturismul pe care îl conducea. Urmărit de oameniile legii, tânărul a lovit alte două autoturisme oprite la semafor.

masina politiei

Evenimentul s-a petrecut în Craiova. Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii i-au făcut semn de oprire autoturismului condus de tânără însă acesta a mărit viteza de deplasare.

Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliţie avand semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, urmărirea finalizandu-se la intersecţia cu strada Doljului, unde autoturismul a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite la culoarea roşie a semaforului.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Tânărul fugea de poliţişti deoarece avea permisul de conducere suspendat.

Conducătorul auto a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri, stabilindu-se faptul că este un tănăr de 21 de ani, din comuna Podari. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul are permisul de conducere suspendat. Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Dolj.