Omenirea se află la o răscruce de drumuri sinuoase şi dificile

Se încheie un an greu, cu probleme aparent insurmontabile şi cu griji peste măsură în legătură cu viaţa noastră de zi cu zi. Mecanimele planetei au luat-o razna şi aproape că nu mai recunoaştem nimic din modul de viaţă de până acum un an.

Ne pregătim să ne bucurăm de trecerea dintre ani, dar nici o bucurie nu mai e la fel. Cu ani în urmă, simţeam farmecul acestor sărbători; acum, acesta e searbăd şi nu mai are nici un pic de optimism. Trebuie să te îmbeţi ca să poţi trece peste aceste sentimente apăsătoare, altfel nu te poţi bucura nici de mâncărurile tradiţionale care umplu mesele, în această noapte.

Omenirea se află la o răscruce de drumuri sinuoase şi dificile, pline de obstacole şi nenorociri care pândesc la tot pasul. Nici nu mai ai curaj să înaintezi, mai că-ţi vine să te opreşti în loc şi să aştepţi să vezi ce se întâmplă, sub care şenilă a întâmplărilor nefericite ajungi! Pentru că huruitul lor este omniprezent şi pândeşte ca o fiară în luminişurile despre care crezi că te vor scăpa de coşmar!