Un „traseu al ruşinii”!

Olguţa Vasilescu merge, şi de această dată, pe o campanie electorală populistă şi încărcată de agresivitatea şoarecelui care încearcă să descurajeze pisica. Totul ţine de discursul bazat pe constatarea lui Lăpuşneanu: important e să fie... mulţi şi cu şcoala făcută din chiuluri, spre deloc.

Pentru un electorat care nu cunoaşte şi nu este interesat de construcţia unei fraze, ci doar de păstrarea şi creşterea ajutorului social, discursul pesedist se mulează perfect pe aşteptările lui fanteziste.

În această pre-campanie electorală, candidatei PSD la Primăria Craiovei i s-a părut inspirată ideea să-şi pună poza, prelucrată şi cosmetizată, pe o revistă de integrame – exact genul de publicaţie care se adresează multor tăietori de frunze la câini, ce formează bazinul electoral pesedist.

Am tot spus, de-a lungul timpului, că PSD este urmaşul incontestabil al PCR, dar, cel puţin dintr-un punct de vedere, m-am înşelat: una din lozincile partidului comunist era... Munca e brăţară de aur!. La PSD, s-a transformat în Noi muncim, nu gândim! şi în... Moarte intelectualuilor!

E un traseu al ruşinii, pe care merg, adesea, candidaţii PSD!