Parazitismul social/electoral

Partidele politice, aşa-zis de stânga, au determinat apariţia parazitismului social/electoral, care roade la temelia societăţii româneşti, de treizeci de ani încoace!

Pomenile electorale, pentru voturilor unor trântori, încurajaţi să trăiască pe spinarea celor ce muncesc, stau la baza pesedismului de azi, care îi determină pe unii să stea cu mâna întinsă, considerând, în mod greşit, că statul trebuie, mereu, să le dea...

Oamenii respectabili, care îşi câştigă existenţa muncind şi plătindu-şi impozitele şi taxele la stat, văd cu ochiul liber cum o mare parte din rezultatele muncii lor se duce către aceşti paraziţi social, folosiţi electoral de PSD şi de toţi strămoşii lor politici, de la Revoluţie încoace.

Ar trebui luate la purecat toate dosarele de asistenţă socială şi verificate în ce măsură au fost respectate condiţiile pentru acordarea ajutorului de la stat. Din ceea ce am aflat, cred că circa 60% dintre acestea sunt neconforme, iar titularii primesc bani nemeritaţi, ca plată pentru lene.

Dacă nu vor mai primi banii de cârciumă, paraziţii sociali ar putea fi mai treji şi mai responsabili cu voturile lor.   


X

Right Click

No right click