O listă deprimantă, cu candidaţi „înţepeniţi în proiect”!

Când, mai zilele trecute, intitulam un editorial – La vremuri noi, oameni... vechi, parcă aş fi anticipat propunerile de candidaţi ai PSD pentru alegerile locale şi parlamentare! Cum era de aşteptat, aceiaşi oameni, cu aceleaşi năravuri de partid!  

După ce şi-a încurat caii pe la guvern şi nu a scăpat nici o ocazie să se facă de râs, ca ministru al Muncii, în mandatul care tocmai se încheie, Lia Olguţa Vasilescu vrea să revină la conducerea Primăriei Craiova, pentru că aici a învăţat să întoarcă pe degete administraţia locală, după ce a băgat frica în toţi subalternii şi s-a impus în conducerea partidului roşu. În urmă cu patru ani, a plecat la guvern lăsând în urmă promisiuni şi proiecte eşuate (vezi Cartierul chinezesc, Spitalul Regional), iar acum, spăşită, ca după o spovedanie la Marcel Ciolacu, promite că... nu va mai abandona Primăria!

Seniorul Ion Prioteasa, eternizat ca preşedinte al unui consiliu judeţean cangrenat de pesedişti, vrea acum la Senat. E cântecul lui de lebădă, care părăseşte cuibul insalubru, cu miros fetid, de interese de partid.

Pentru obedienţa faţă de Olguţa Vasilescu şi faţă de partid, Mihail Genoiu este recompensat tot cu un mandat de senator, printre cei care vorbesc aceeaşi limbă de lemn şi răspândesc aceleaşi promisiuni populiste şi lipsite de suport bugetar, ca şi până acum. Cred că şi plăcuţa cu Olguţa, din faţa Parcului „Nicolae Romanescu”, l-a ajutat vârtos, în acest sens.  

Schimbarea-neschimbată a PSD Dolj este propunerea pentru funcţia de Preşedinte al CJ: consilierul judeţean Cosmin Vasile, cu vechime şi obedienţă verificate până la nivel de Claudiu Mandafiltrul incontestabil al intereselor de partid, pe judeţ.

O listă deprimantă, cu candidaţi înţepeniţi în proiect, care şi-au dovedit, până acum, incompetenţa, dar mai vor o dată, pentru că le-a plăcut!... 


X

Right Click

No right click