Vremea lipitorilor de afişe

În această perioadă de pre-campanie electorală, administraţia pesedistă a Craiovei este cuprinsă de o hărnicie suspectă: se asfaltează străzi – lucrări care, poate, ar fi trebuit executate demult, se fac reparaţii la infrastructură, iar Salubritatea pare că îşi face treaba – deşi am văzut gunoaie aruncate chiar sub nasul primăriei, în English Park!...  

Au apărut deja şi bannerele electorale, din care aflăm că fosta primăriţă, Lia Olguţa Vasilescu, vrea să ne facă, obligatoriu, un Dracula Park, în oraş, deşi personajul Dracula este doar o invenţie a unui scriitor american, cu apetenţă pentru horror şi cititori slabi de înger şi are legătură cu Craiova aşa cum are legătură... coada Vacii cu ştampila Primăriei!  

Ca şi în vechime, Cetatea Banilor a rămas... Cetatea celor cu Bani şi Averi, de multe ori, nejustificate, dar cine să-i întrebe?! În Centrul Vechi au răsărit clădiri noi, făcute după calapodul celor vechi. Îţi e şi frică să întrebi ale cui sunt, deşi lumea cam ştie ce mahări de partid se ascund în spatele acestor afaceri imobiliare, înfloritoare, sub administraţia PSD.

În rest, ca şi înainte, tramvaiele vechi sunt remorcate, din ce în ce mai des, de camioanele care le duc la depou, pentru reparaţii; canalizarea este deficitară şi vulnerabilă la acumulări mari de apă; neasfaltate, străzile din cartierele mărginaşe devin mlaştini, după ploile abundente, iar spaţiile verzi sunt din ce în ce mai puţine şi din ce în ce mai mult invadate de noi construcţii şi betoane!

Începând cu mandatul Olguţei Vasilescu, Primăria Craiova – care este a craiovenilor – a fost "confiscată" de Partidul Social Democrat, pentru că nici un cetăţean al oraşului nu mai are voie să intre pe uşa din faţă a instituţiei, ci numai prin spate (lateral), pentru a-şi rezolva problemele administrative!

Pe intrarea principală intră numai angajaţii PSD şi PILELE LOR, să fie clar! Şi lipitorii de afişe, uitasem!... E vremea lor, acum.

 


X

Right Click

No right click