Grobianismul în PSD este ca saramura pentru murături – inseparabile!

În urmă cu două zile, doi parlamentari PSD – Adrian Solomon şi Irinel Stativă, au intrat într-un fast-food din Capitală fără să poarte mască de protecţie. Au fost abordaţi de agenţii de pază, care i-au rugat să-şi pună măştile. De aici a început scandalul, cei doi pesedişti revenind la comportamentul lor de partid – adică la grobianism şi dispreţ faţă de cetăţeni!

Există o şcoală de tupeu şi aroganţă în PSD – dacă nu ai aceste calităţi, nu ai ce căuta acolo! Cred că, în acest partid, se practică cel mai agresiv dat din coate, completat de cel mai obedient pupincurism şi cele mai decadente petreceri, cu manele şi strigături ca pe maidan – „Să vină diaspora / Ca să ne pişăm pe ea!”, purtând marca Bădălău, fiind doar una dintre ele.

De unde vine acest comportament grobian în PSD: de la faptul că majoritatea au carenţe grave de educaţie, diplomele de studii superioare, pe care le au puse la dosar, fiind obţinute la comandă, în urma unui aşa numit învăţământ la distanţă, în realitate fiind vorba de tranzacţii clare – ai dat banii, primeşti o diplomă de licenţiat! Astfel de trocuri nu se pot numi studii superioare – cei care au absolvit o facultate, aşa cum se făcea, odată, la zi, cu prezenţă şi examene grele, ştiu la ce mă refer.

Dacă eşti necioplit din naştere, mediul universitar te mai cizelează, cu timpul, devii mai civilizat. Din comportamentul multora din PSD se vede clar că nu au trecut prin studenţia reală, care schimbă în bine, un om, chiar cu un fond nativ prost. Aşa cum nu poţi face pe înţeleptul dacă nu ai ce spune celorlalţi, nu poţi face nici pe titratul dacă ai un comportament de mahala.

Grobianismul, în PSD, este ca saramura pentru murături – inseparabile! Aceşti Solomon şi Stativă sunt, ca de fiecare dată, doar vârfurile aisbergului, care trădează ceea ce mocneşte în interior. Pentru ei, nu există reţetă şi tratament, sunt irecuperabili. Proasta creştere şi atitudinea de stăpâni nu poate fi o reţetă de succes pe termen lung, ci doar o haltă ruşinoasă pentru cei care au permis intrarea în parlament a acestor ipochimeni!