Atacul biologic al Chinei asupra lumii este similar cu atacul japonezilor la Pearl Harbour(!)

Este deja o certitudine că tot ceea ce ni se întâmplă acum – pandemia de COVID-19 şi miile de morţi, în mai multe ţări, este rezultatul războiului biologic declanşat mişeleşte de China împotriva restului lumii, scopul fiind, ca totdeauna, supremaţia economică, pe termen lung. Victimele acestei lovituri sub centură nu au nici o importanţă pentru atacator, aşa cum victimele Doctorului-Moarte, Josef Mengele, din lagărele de exterminare naziste, au contat numai pentru rezultatele experimentelor făcute pe nefericiţii – deveniţi cobai umani, în lagărele de exterminare.

Lumea în care trăim e bolnavă din naştere! Drepturile omului şi omenia sunt doar forme fără fond, atunci când lăcomia înghite totul în jur şi când istoria lumii se măsoară în morminte, şi nu în civilizaţie şi umanism!

Atacul biologic al Chinei asupra lumii – COVID-19 este o armă biologică ce a fost creată în laboratoarele minţilor criminale din Wuhan –, deşi armele biologice au fost interzise internaţional din anul 1924, este similar cu atacul mişelesc al japonezilor asupra bazei militare americane de la Pearl Harbour, în 1941(!).

Cred că, de acum înainte, comunitatea internaţională va trebui să-şi revizuiască atitudinea faţă de China şi să o izoleze prin blocade economice şi comerciale fără precedent, obligând-o, prin Tribunalul Internaţional, să plătească daune ţărilor care au avut de suferit de pe urma atacului terorist cu virusul COVID-19.

De multe ori m-am întrebat cum ar fi arătat Pământul dacă evoluţia ar fi avut un alt sens decât cel pe care l-a urmat?... Poate că, dacă ar fi avut şansa să evolueze, dinozaurii ar fi fost mai „umani” decât noi, aşa cum noi am devenit, acum, mai „dinozauri” decât ei!...    

 


X

Right Click

No right click