Pesediştii din sistem nu au nevoie de vacanţe

A făcut înconjurul ţării, prin ştirile de dimineaţă, de pe mai toate canalele de televiziune, informaţia că angajaţii de la stat, pesedei la greu – cu familii întregi, plus amante, îşi vând tichetele de vacanţă pe care a avut grijă să le acorde – contra voturi, camarilla Dragnea-Dăncilă, în ultimii ani.

Aceste tichete, deşi sunt nominale şi cu o valoare de circa 1400 lei, au devenit sursă de profit pentru pesedeii care trântoresc la stat şi le vând hotelierilor, sau altora, interesaţi, cu 1000 lei.

Bună afacere, frumos afaceristul din... puşcărie, Liviu Dragnea, organizatorul de pomeni electorale pentru pesedei pe toată perioada mandatului lui, lăsând-o în urmă, pe cea care trebuia să împartă colacii şi coliva, Viorica Vasilica Dăncilă, care şi-a făcut treaba, până la urmă, pentru că dacă e ordin, se execută, nu se discută!

De la Răsărit, vine o îngrijorare: Duma de Stat a Federaţiei Ruse  (federaţie, cu forţa, se înţelege!) pregăteşte un proiect de lege prin care preşedinţii aleşi să rămână preşedinţi pe viaţă!...

Nimeni nu are curajul să spună că aici e mâna lui Vladimir Putin... Normal că nu el a propus acest abuz, poate gagică-sa, aia, într-o dimineaţă, după ce trăsese o sticlă de vodcă originală, de la mama ei...

Până şi Moartea cred că se îngrijorează: nu e bine să laşi un preşedinte să-şi facă de cap atâta timp!...  

 


X

Right Click

No right click