E semn că electoratul PSD s-a săturat de găleţi şi ulei...

Într-o emisiune, la TVR 1, realizată de campionul datului în bărci Ion Cristoiu, al cărui invitat a fost Mihai Fifor – cel care, în ultima vreme, îi ţine trena Vioricăi Vasilicăi Dăncilă, fostul ministru al Apărării se arăta mirat şi îngrijorat de faptul că, la alegerile din 26 mai 2019, „electoratul PSD nu a ieşit la vot”... În acest fel, Fifor a găsit modalitatea prin care să dreagă busuiocul faţă de şefa sa, argumentând că asta este cauza slabelor rezultate obţinute de PSD, pe 26 mai, deci nu e grav, se mai poate face ceva, cu mai multă mobilizare, PSD va ieşi, din nou, învingător...

Ce nu recunoaşte Mihai Fifor, ca, de altfel, toţi pesediştii de frunte, este că până şi electoratul PSD s-a săturat de minciunile lor, de găleţi şi ulei, o dată la patru ani, şi nu au mai ieşit acum la vot pentru că NU AU VRUT SĂ ÎI MAI VOTEZE!... Este foarte probabil că aceia care formau electoratul PSD să se fi săturat să fie duşi cu turma, ca pe animale, la mitinguri şi la vot, să fie ameninţaţi de şefi că, dacă nu merg să voteze PSD, îşi vor pierde locurile de muncă, şi au zis GATA!

Orice siluire şi orice şantaj merge până la un punct: până când victima se revoltă şi nu mai acceptă să fie victimă!

Nu cred că în creuzetele din laboratoarele de manipulare şi îndoctrinare ale PSD nu a fost luată în calcul şi o asemenea întorsătură... Cultura politică evoluează chiar şi la cei care, până acum, de la Ion Iliescu încoace, au votat cu PSD.

Într-un fel, îl înţeleg pe Mihai Fifor: el trebuie acum să facă tumbe şi să dea frumos în faţa şefei sale, de partid şi de guvern, care l-a propus pentru funcţia de vice-prim ministru, ceea ce, într-adevăr, e o distanţă considerabilă de la funcţia de directoraş al Casei de cultură a studenţilor din Craiova, pe care o deţinea Fifor, prin 2005, şi până la sinecura de acum.  

Cauza pentru care, alegătorii PSD nu mai vor să voteze PSD, este chiar... PSD, care trebuie să ştie că niciodată, după ce îţi dai (singur) cu stângul în dreptul, nu poţi să dai vina pe cei de pe margine, care îţi aplaudă căderea...


X

Right Click

No right click