Tănăsescu, propus să fie șef la RAT Craiova în următorii patru ani

Actualul administrator al RAT SRL Craiova, Marcel Tănăsescu, este propunerea pentru ocuparea acestei funcții și în următorii patru ani, un proiect în acest sens urmând să ajungă pe masa consilierilor locali la ședința de joi. 

tanasescu rat

Marcel Tănăsesc are un contract în acest sens, dar expiră pe data de 28 februarie, anul acesta, motiv pentru care executivul din primărie a venit cu propunerea ca în următorii patru ani să rămână administrator la RAT Craiova SRL.

Acesta a devenit administratoul RAT Craiova în luna noiembrie a anului trecut, după ce Sorin Manda a demisionat. Tănăsescu a fost desemnat în această funcție tot în baza unei hotărâri de consiliu local, inițial, până la data de 31 decembrie 2020. Ulterior, manadatul i-a fost prelungit până la 28 februarie 2021.

În ceea ce privește salariul, remuneraţia lunară stabilită este în cuantum de 16.640 de lei brut, se mai arată în proiectul de hotărâre.

Marcel Tănăsescu are funcţia de bază de director tehnicexploatare al RAT SRL şi a mai fost administrator al societății în perioadele 30 martie 2017-11 februarie 2019 și 18 noiembrie 2020-31 decembrie 2020.