Bebeluș abandonat în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea

Un dosar a fost deschis de poliţiştii din Râmnicu Vâlcea după ce, seara trecută, un nou-născut a fost abandonat în scara unui bloc din municipiu.

banda politie

Potrivit poliţiştilor, copilul are aproximativ cinci zile, fiind lăsat într-un scaun de transport auto.

"La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 23:00, Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de o femeie din municipiu cu privire la faptul că, într-o scară de bloc, din cartierul Ostroveni a găsit un nou-născut abandonat.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, un nou-născut fiind abandonat într-un scaun de transport auto. La fața locului a fost solicitată si intervenția unui echipaj de la ambulantă nou născutul fiind transportat la o unitate spitalicească.

In urma evaluarii medicale s-a stabilit ca este un nou nascut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru rele tratamente aplicate minorului și se desfașoară activități pentru clarificarea situației și identifcarea mamei copilului.