Doi vâlceni au fost reținuți în urma unui scandal în trafic. Polițiștii au tras patru focuri de avertisment

Doi vâlceni au fost reținuți în urma unui scandal în trafic. Polițiștii au tras patru focuri de avertisment

Doi bărbați din județul Vâlcea, în vârstă de 23 și respectiv 33 de ani, au fost reținuți, duminică dimineața, de către polițiști, în urma unui scandal în trafic, pentru aplanarea căruia oamenii legii au tras patru focuri de avertisment.

Catuse 938x535 752x535

Potrivit IPJ Vâlcea, scandalul a izbucnit, sâmbătă seara, după un accident între o mașină și o căruță care a avut loc  pe drumul dintre orașul Bălcești și satul Benești.

La locul producerii evenimentului și-au făcut aparția mai multe persoane și astfel a izbucnit conflictul dintre acestea   și șoferul mașinii. Două dintre persoane aveau asupra lor obiecte contondente.

Polițiștii și jandarmii i-au somat să înceteze, însă pentru aplanarea conflictului au efectuat patru focuri de avertisment, în plan vertical, moment în care mulțimea a plecat. Doi bărbați care erau violenți au fost imobilizați, încătușați și conduși la sediul poliției.

Persoanele implicate în accident și în conflict nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

Duminică dimineața, doi bărbați în vârstă de 23 și 33 de ani, ambii din satul Otetelișu, au fost reținuți, fiind cercetați pentru distrugere, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești.