Reamenajarea pieţelor agro-alimentare în Râmnicu Vâlcea

Primăria Râmnicului a luat măsuri pentru salvarea producătorilor agricoli, după închiderea piețelor și a amenajat o piață volantă în Scuarul „Mircea cel Bătrân”.

primaria valcea

Primăria a reacționat, după decizia autorităților centrale, de închidere a piețelor agro-alimentare, în vederea limitării răspândirii epidemiei de coronavirus.

În cursul nopții de 8-9 noiembrie, în Scuarul „Mircea cel Bătrân” s-a montat un cort, cu suprafața de aproximativ 400 mp, în care 58 de producători și comercianți din Piața Centrală şi-au mutat mărfurile, începând din dimineaţa de 9 noiembrie.

La Piaţa Ostroveni, au fost scoase geamurile, astfel încât incinta s-a transformat într-un spațiu deschis, conform reglementărilor în vigoare.

În ceea ce privește Piața Nord, Piețe Prest a căutat soluții care să permită desfășurarea, în continuare, a activității producătorilor și comercianților. Soluția scoaterii geamurilor s-a putut aplica și la Piața Nord, astfel încât și aici activitatea producătorilor și comercianților de produse agricole se poate desfășura fără întrerupere.