Șoferul unei mașini a murit după ce a intrat pe contrasens și a izbit un alt autovehicul

Șoferul unei mașini, în vârstă de 34 de ani, a murit după ce a intrat pe contrasens și a izbit un alt autovehicul, care circula regulamentar. Alte două persoane, respectiv un tânăr de 21 de ani și o fată de 14, au fost rănite. Accidentul a avut loc în județul Vâlcea, transmite poliția județeană.

masina politiei

Accidentul a avut loc în satul Oltețani din comuna Laloșu. 

În noaptea de joi spre vineri, un bărbat de 34 de ani din județul Olt a condus un autoturism pe Drumul Județean 644A, pe raza comunei Laloșu, sat Oltețani, pe direcția Laloșu-Morunglav, iar la km 1+650m, într-un vârf de rampă, nu ar fi adaptat viteza și ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar din sensul opus, condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Laloșu, ce avea ca pasageră o fată de 14 ani, din comuna Stroești”, conform Poliției Vâlcea.

În urma accidentului, bărbatul de 34 de ani a murit, iar șoferul de 21 de ani a fost rănit ușor. Acesta din urmă a fost transportat la o spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Tânăra de 14 ani nu a suferit leziuni și nu a dorit să fie transportată la spital.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Ultimele știri