Parcurile din Râmnicu Vâlcea, pregătite să primească vizitatori după 15 mai

Parcurile din municipiul Râmnicu Vâlcea vor fi pregătite să-i întâmpine pe râmniceni, după relaxarea de după 15 mai.

 parcuri valcea

Vâlcenii așteaptă ca starea de urgență să se încheie, pentru a putea ieși în aer liber la o plimbare prin parc. Așadar, Pieţe Prest pregăteşte parcurile Râmnicului pentru relaxarea de după 15 mai.

”În consecinţa anunţurilor oficiale conform cărora starea de urgenţă nu va fi prelungită, iar după data de 15 mai se are în vedere redeschiderea parcurilor, Pieţe Prest SA a demarat o acţiune de înfrumuseţare a parcurilor din Râmnicu Vâlcea în care, în baza Hotărârii nr. 3 a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă din pentru Situaţii de Urgenţă, accesul publicului a fost interzis din 20 martie”, transmit autoritățile locale.

parcuri valcea2

Echipele de la Sectorul Spaţii Verzi s-au pus pe treabă în parcurile Zăvoi, Mircea cel Bătrân, Nord (lângă Liceul Tehnologic Forestier) şi Antonio Copetti (lângă Teatrul ”Anton Pann”), unde desfăşoară activităţi de cosire a ierbii, plantare de flori, măturat alei. Toate spaţiile publice amenajate cu zone verzi, inclusiv cele din jurul Muzeului Judeţean Vâlcea sau de lângă Casa Memorială Anton Pann, instituţii de cultură care îşi vor putea relua activitatea după relaxarea măsurilor împotriva epidemiei de Covid-19 sunt pregătite pentru vizitatori.