Arestați preventiv după ce au tâlhărit trei tineri, la Râmnicu Vâlcea

Două persoane au fost arestate preventiv după ce, la începutul lunii martie, în două nopți la rând, în apropierea podului ce traversează râul Olănești, persoane mascate și sub amenințarea unor arme albe, au sustras mai multe bunuri de la trei tineri din municipiul Râmnicu Vâlcea.

gratii

La data de 22 martie a.c., 2 persoane din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetate pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în urma unor percheziții domiciliare, au reținut pentru 24 de ore, 2 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, transmite IPJ Vâlcea.

Concret, cele două persoane sunt acuzate că, la începutul lunii martie, în două nopți la rând, în apropierea podului ce traversează râul Olănești, mascate și sub amenințarea unor arme albe, au sustras mai multe bunuri de la trei tineri din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Marți cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar miercuri magistrații Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.