Accident în județul Vâlcea. Cinci persoane, între care un copil, rănite

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident produs duminică în comuna Bujoreni, județul Vâlcea, zonă în care traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. 

valcea accident

Potrivit ISU Vâlcea, două mașini s-au lovit, iar în urma impactului, două dintre cele cinci persoane implicate au rămas încarcerate.

Angajatii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta General Magheru al judetului Valcea au fost solicitati la un accident rutier pe DN 7, in com. Bujoreni, sat Gura Vaii unde au fost implicate doua autoturisme. In urma acestuia doua persoane au ramas incarcerate. Pentru salvarea acestora se deplaseaza 1 ASAS, 1 Descarcerare, 1 SMURD cu 9 subofiteri de la GI Rm. Valcea. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. Sunt 5 victime (4 adulti si un copil). Acestea sunt constiente. O singura persoana este incarcerata. Se lucreaza pentru salvarea acesteia”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Trei dintre victime au au fost preluate de ambulanțele SAJ și două de SMURD. După acordarea primelor îngrijiri medicale, două victime, inclusiv minorul, au refuzat transportul la spital.