Maşina condusă de italianul bolnav a fost închiriată din nou la 48 de ore după predare

Maşina închiriată de italianul de 71 de ani, confirmat cu virusul Wuhan, a fost închiriată din nou la 48 de ore după predare. Autoturismul a fost scos ulterior din uz, iar al doilea client a fost anunţat de diagnosticul primit de italian.

masini

Anunțul potrivit căruia mașina folosită de italianul diagnosticat cu noul coronavirus a fost închiriată ulterior și altei persoane a fost făcut chiar de firma de închirieri din Craiova. Reprezentanţii companiei au spus că italianul a venit să predea maşina împreună cu prietenul său, tot italian, în vârstă de 51 de ani.

Potrivit acestora, mașina a fost apoi dată unui alt client și abia ulterior scoasă din uz.

„Cei doi angajaţi care au avut contact cu cetăţeanul italian la predarea şi primirea maşinii efectuează în acest moment controale medicale amănunţite, iar clientul care a închiriat maşina respectivă a fost informat cu privire la acest aspect și am făcut demersurile necesare pentru ca autoturismul respectiv să fie scos din circulaţie”, au transmis reprezentanții firmei.

Anunțul potrivit căruia italianul de 71 de ani a închiriat o mașină în Craiova a fost făcut marți seara de prefectul din Dolj, Narcis Purcărescu, care spunea că autoritățile încearcă să identifice toate persoanele care au intrat în contact cu italianul.

Potrivit ministrului Sănătății, Victor Costache, pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un bărbat dintr-o comună din Gorj și a fost descoperit în urma testării persoanelor care au intrat în legătură cu italianul internat în Rimini.

(sursa: Mediafax)