Cumpănașu: Cerem reaudierea și arestarea familiei lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de 15 ani, despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o și incendiat-o în locuința sa din Caracal, a declarat, marți, că familia va depune o listă cu martori care să fie audiați și confruntați. Cumpănașu cere reaudierea, reținerea și arestarea familiei Dincă.

cumpanasu

Alexandru Cumpănașu a declarat, marți, că avocatul familiei Măceșanu va depune o listă cu martori care să fie audiați și confruntați în dosar.

„Vom solicita mâine (miercuri – n.r.), va depune avocatul nostru în numele familiei, o listă de martori care să fie audiați și confruntați. În același timp vom solicita cât se poate de clar reaudierea familiei lui Dincă și pentru complicitate la infracțiunea de trafic de persoane și omor în vederea reținerii și arestării acestora. Dacă depunem această solicitare înseamnă că avem probe în acest sens, nu o să fac referire la acestea, le au și procurorii, dar mâine (miercuri – n.r.) în mod oficial ca să nu fie nici o problemă să se zică că nu au și scris. Vom depune această solicitare, avocatul nostru va depune această solicitare în numele familiei, de audiere în vederea reținerii și arestării familiei, întregii familii a lui Dincă”, a spus Cumpănașu.

Cumpănașu a spus că până în prezent familia Alexandrei Măceșanu a făcut aceste solicitări doar verbal, iar miercuri solicitarea va fi și scris.

Unchiul Alexandrei a precizat că dacă procurorii vor refuza audierea martorilor propuși „își va asuma întregul risc” de a spune cine sunt acele persoane și de ce există refuzul audierii lor.

O altă solicitare a familiei Măceșanu este de audiere a altor persoane din Dobrosloveni, locul de baștină al Alexandrei, care au legătură cu cazul petrecut la Caracal. „Mă refer la persoane despre care noi și domnul avocat avem probe că îl știu pe Dincă și în această cauză considerăm că sunt implicați”.

Sursa Mediafax

Ultimele știri

X

Right Click

No right click