Start la sărbători în Mehedinți. De mâine încep Zilele Severinului

Start la sărbători în Mehedinți. De mâine încep Zilele Severinului

Mâine, vineri 3 mai 2019, severinenii sunt invitați să participe la multitudinea de evenimente organizate de către majoritatea instituțiilor de cultură din municipiu cu ocazia organizării a ediției cu numărul XXVII a Zilelor Severinului.

Zilele Severinului 1

Evenimentul organizat de Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin și Consiliul Local Drobeta Turnu Severin și Palatul Culturii „Teodor Costescu”, se va desfășura pe parcursul a trei zile, timp în care Severinul va găzdui o serie de spectacole cu foarte mulți artiști apreciați din România.

Evenimentele cultural artistice vor avea loc pe strada Crișan, în zona Palatului Culturii ”Teodor Costescu”, dar și pe strada I.C. Brătianu, dar și în parcarea Carrefour. Pe scenele amplasate în aceste zone vor urca artiști de renume atât din zona folclorului mehedințean și nu numai, dar și din sfera muzicii ușoare și multe, multe alte surprize. și dacă tot ne aflăm în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, severinenii prezenți la aceste evenimente vor avea posibilitatea să vadă cum toate partidele politice angrenate în lupta electorală, își vor demonstra forța prin adevărate băi de mulțime, împărțind în stânga și-n dreapta fluturași, afișe, fotografii și de nu, chiar și porții de mici și bere.

Ponoare – loc de distracție și campanie electorală

Concomitent cu sărbătoarea Severinului, frumoasa comună mehedințeană Ponoarele, va organiza binecunoscuta sărbătoare a ”Sărbătorii Liliacului”. În pădurea de liliac, unică din România ce se întinde pe o suprafață de peste 20 de hectare, mehedințenii și nu numai, sunt așteptați să sărbătorească venirea primăverii și în special înfloririi liliacului, simbol al acestei localități.  Și aici, la fel ca la Drobeta Turnu Severin, vizitatorii vor avea parte de o adevărată ”bătălie politică”, majoritatea partidelor politice ținând morțiș ca la astfel de evenimente să-și etaleze puterea.