Un copil de un an și nouă luni a căzut de la etajul doi

Un băieţel de un an și nouă luni, din orașul Motru, județul Gorj, a fost transportat la un spital din Craiova, după ce a căzut de la o fereastră aflată la etajul doi al blocului în care locuieşte. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

bebe spital

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, la un bloc din municipiul Motru. Copilul a căzut de la o fereastră a apartamentului în care se aflau și părinții săi. Acesta a fost preluat de o ambulanţă şi transportat inițial la spitalul din localitate, cu suspiciune de fractură de bazin, după care a fost transferat la Craiova.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum s-a produs incidentul. „Din primele cercetări efectuate la fata locului, polițiștii au constatat faptul că un minor de 1 an și 9 luni, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu ambii părinţi, a căzut de la fereastra dormitorului locuinţei, situată la etajul doi al unui bloc, din municipiul Motru, suferind mai multe leziuni. Minorul a fost găsit conștient și a fost transportat la spital cu ambulanţa”, a declarat, duminică, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cercetările se fac pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Și Direcţia pentru Protecţia Copilului Gorj va face o anchetă privind condiţiile în care trăia micuţul.

Sursa Mediafax

X

Right Click

No right click