Un consilier local din Gorj, suspectat că a furat motoarele unor ambulanțe

Un consilier local din comuna Drăguțești, județul Gorj, este suspectat că a furat două motoare ale unor ambulanțe parcate în curtea Primăriei, iar luni dimineața, polițiștii au descins la două locuințe din comună, una fiind a consilierului.

perchezitie dragutesti

Cele două percheziții sunt făcute, luni dimineața, în două locuințe din comuna Drăguțești, județul Gorj.

„Polițiștii au descins în două locații din comuna Drăguțești, fiind efectuate percheziții domiciliare care vizează infracțiunea de furt. Acestea sunt în curs de desfășurare", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Primarul comunei Drăguțești, Ion Popescu, susține că descinderi sunt făcute și în casa unui consilier local și că la locuința sa ar fi fost găsite motoarele furate.

„Am înțeles că ar fi vorba despre Ion Bârsanu, consilier local. Cel care era cu motoarele, ar fi găsit motoarele la el, dar nu știu să vă spun mai mult. Motoarele de pe salvări, au fost două salvări și s-au furat motoarele de pe ele și le-au găsit la consilier. Furtul a avut loc anul trecut, ambulanțele erau în curtea primăriei, sunt parcate în curte, au fost luate cu titlu gratuit acum câțiva ani, de la Ambulanță, pe care nu le-am folosit și domnii respectivi și-au permis să le descompleteze. Nu mai aveam cum să le folosesc, că tot furau de pe ele. Eu am sesizat furtul la Poliție, anul trecut. Eu știam că cineva din comună a spus că le-a încărcat, nu mă așteptam să le găsească la el ", a declarat Ion Popescu, primarul comunei Drăguțești.

În luna martie, consilierul local a fost implicat într-un alt scandal, fiind acuzat că ar fi agresat-o verbal pe secretara primăriei, după ce aceasta nu ar fi justificat banii cheltuiţi pentru mărţişoare.

Consilierul local nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei știri, pentru a comenta acuzațiile care i se aduc.