Avocatul lui Gheorghe Dincă: Remușcările l-au făcut să recunoască. Urmează reconstituirea

Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, spune că remușcările l-au determinat pe clientul săi să își recunoască faptele. Audierile vor fi reluate la ora 20.00, urmând să aibă loc și o reconstituire.

criminal gh dinca

Bogdan Alexandru a declarat în fața DIICOT Craiova că suspectul de crimă s-a simțit rău și a fost dus în arestul Poliției, unde primește asistență medicală, audierile urmând să fie reluate la ora 20.00. Avocatul a spus că Gheorghe Dincă are păreri de rău și șia recunoscut faptele pentră că a cedat din cauza remușcărilor.

Întrebat dacă s-a ridicat problema eventualei existențe a altor victime, avocatul a răspuns că „nu se vorbește despre acest lucru”.

Întrebat, de asemenea, dacă suspectul a spus unde a ascuns rămășițele din corpurile victimelor, Bogdan Alexandru a răspuns „a dat detalii, dar nu pot să vă spunm sunt chestiuni de urmărire penală. (...) S-au dat detalii cu privire la modul de săvârșire a infracțiunilor”.

Totodată, avocatul, întrebat dacă Dincă avea și alte dosare, a spus că a văzut fișa de cazier judiciar a acestuia și cazierul „este curat”. Avocatul nu a exclus nici eventualitatea ca suspectul să fie supus unei expertize psihiatrice.

De asemenea, după audieri va avea loc și o reconstituire, despre care avocatul susține că este obligatorie.

„Dosarul de trafic de persoane a fost făcut pe cazul Luiza, pe primul caz. Ulterior s-a continuat și s-a făcut caz de trafic de minori și pe cazul Alexandra și așa s-a ajuns la acuzație, făcând o conexare a celor două dosare. Deci discutăm de trafic de persoane numai în cazul acestor două cazuri, nici decum de alte cazuri, nu sunt alte persoane pentru care să fie acuzat”.

Întrebat dacă Dincă și-a ales victimele la întâmplare, avocatul a răspuns afirmativ.