Oltenia
Culori: Cyan Color

Un bărbat din Vâlcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor calificat, după ce a încercat să își omoare fratele și tatăl. Bărbatul beat i-a lovit pe cei doi cu mașina, i-a urmărit pe trotuar, iar după câteva tentative a rămas suspendat cu autoturismul pe trotuar.

Un bărbat a fost reținut, după ce a fost depistat că într-o remorcă frigorifică transporta aproximativ 420.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în  valoare de aproximativ 1,4 milioane de euro. Șoferul a fost identificat de către polițiștii de frontieră din Calafat, după ce parcase remorca în localitatea Seaca de Câmp. 

Peste 120 de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în Bucureşti şi în 19 judeţe, între care și trei din Oltenia, vizată fiind o grupare care a urmărit să împiedice extinderea sălilor de jocuri de noroc concurente celor administrate de membrii săi, acuzaţiile fiind de constituire a unui grup infracţional organizat, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe, distrugere şi favorizare a făptuitorului. 

O echipă formată din doctorii Bogdan Niculescu, medic primar ortopedie-traumatologie și Dragoș Coldușu, medic specialist neurochirurgie, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și doctorul Ioan Branea, medic specialist ortopedie traumatologie, cu o vastă experiență în chirurgia spinală și care activează în Germania, au efectuat, pe 14 și 15 noiembrie 2022, două operații în premieră pentru regiunea Olteniei.