Fiul adjunctului IPJ Olt, înmormântat astăzi

Trupul neînsufleţit al tenismenului Marius Rădoi, decedat în urma unui accident rutier, a fost depus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe, Catedrala din Oraşul de Jos.

marius radoi bun

Înmormântarea va avea loc, astăzi, la ora 12.00, la Cimitirul Strehareţi.

Ca şi cum drama pierderii fiului său n-ar fi fost de ajuns, adjunctul IPJ Olt, Cristian Rădoi, a fost chiar primul poliţist care a ajuns la locul accidentului lui Marius.

Comisarul şef Rădoi participa la o acţiune alături de şeful Serviciului Poliţie Rutieră, Cristian Tiţa, când poliţiştii au primit apelul că un accident rutier s-a petrecut pe drumul naţional DN 65, la Negreni. Rădoi şi Tiţa au fost cei care l-au scos pe Marius din maşină, până la intervenţia serviciilor de salvare şi pompieri.

Tânărul în vârstă de 19 era singur în autoturism.

Accidentul s-a petrecut la ora 22.00, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni.

Şoferul nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul direcţiei de mers a autoturismului, a derapat şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului.

În urma impactului, Marius Rădoi a suferit multiple leziuni, fiind transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare de inconştienţă.

Tânărul a fost resuscitat de patru ori, pe drumul spre spital, medicii au intrat cu el de urgenţă în operaţie, însă a decedat.