Tânăr din Slatina, arestat pentru tâlhărie

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Slatina, recidivist a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tâlhărie, după ce i-a furat telefonul mobil unui bărbat din comuna Bălteni. 

gratii 

Tâlhăria s-a petrecut sâmbătă noaptea, în plină stradă. 

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Bălteni, a sesizat o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută l-ar fi deposedat prin violență de un telefon mobil, pe raza municipiului Slatina”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Olt.

În urma verificărilor, a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea faptei, telefonul fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, iar în urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. În cursul zilei de 24 mai, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, se mai arată în documentul remis de IPJ Olt.

Tânărul acuzat de tâlhărie este recidivist, fiind eliberat condiţionat.