Femeie care s-a aruncat în râul Olt, salvată de doi pompieri care erau în zonă

O femeie în vârstă de 46 de ani, din Curtişoara, care se aruncase în râul Olt, joi searaă, a fost salvată de către doi pompieri care se aflau chiar în zona pentru care a fost dată alerta. 

pompieri fs01

Maistrul militar Tudor Vlad și plutonier major Victor Enuș erau autoturismul de serviciu la intrarea în municipiul Slatina și au auzit pe stația de emisie-receptie, momentul alertării de către dispecerul ISU Olt a forțelor Detașamentului Slatina, pentru salvarea unei femei care amenința că se aruncă în râul Olt.

În mai puțin de un minut au ajuns la locul evenimentului și au găsit-o pe femeie în apă, în apropierea malului, cu ușoară hipotermie.

Au acționat fără să stea pe gânduri și au reușit să o scoată pe femeie din apa rece. În scurt timp au ajuns la fața locului și echipajele din cadrul Detașamentului Slatina, dar și echipaje de la Serviciul de Ambulanță, politie și jandarmerie. Împreună au format un lanț uman și au reușit să o aducă pe femeie la mal, în siguranță”, au transmis reprezentanții ISU Olt. 

Pacienta, în vârstă de 46 de ani, din comuna Curtișoara, a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, cu hipotermie ușoară și transportată la UPU Slatina.