Polițiști de la Serviciul Rutier Olt, prinși în flagrant în timp ce luau șpagă, la Pădurea Sarului

Patru poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Olt au fost prinşi luând şpagă, marți, în zona Pădurea Sarului, agenții fiind în vizorul Serviciului Județean Anticorupție Olt din luna aprilie a anului trecut. 

politist flagrant

Marți dimineață, patru ofițeri ai Serviciului Rutier Olt au fost prinși în flagrant în timp ce primeau 400 de lei mită de la un conducător auto pentru a nu aplica măsurile legale de sancționare ca urmare a încălcării unei reglementări la circulația rutieră.

Ofițerii DGA – Serviciul Județean Anticorupție Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la suspiciuni de corupție la adresa unor polițiști din cadrul IPJ Olt – Serviciul Rutier, respectiv primirea unor sume de bani de la șoferii care nu respectau legislația rutieră, în scopul neluării măsurilor legale corespunzătoare, din luna aprile a anului trecut. 

„Sesizarea a fost înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fiind înregistrat dosar penal în care au fost efectuate cercetări în urma cărora, astăzi, a fost efectuată acțiunea de prindere în flagrant. În cauză, s-a beneficiat de sprijin din partea Serviciului Operații – structura centrală a DGA”, potrivit unui comunicat de presă remis de Serviciul Județean Anticorupție Olt. 

Cei patru poliţişti au fost conduşi la sediul unităţii de parchet în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

Sursa foto: Ținta. 

X

Right Click

No right click