Sfârșit de săptămână plin de amenzi pentru șoferii olteni

Polițiștii olteni au dat sute de sancțiuni contravenționale, la sfârșitul săptămânii trecute, șoferilor care nu au respectat regulile de circulație.

 politia rutiera

Peste 500 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 130.000 de lei aplicare de polițiști în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii din cadrul IPJ Olt, au intervenit la 318 evenimente, dintre care 189 fiind sesizate prin serviciul 112.

”În urma intervențiilor, au fost aplicate 533 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 131.985 lei. Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 45 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare”, transmit reprezentanții IPJ Olt.

De exemplu, pe 29 februarie, pe Drumul Comunal 138, pe raza comunei Brastavățu, a fost depistat un bărbat, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere și fără a fi înmatriculat. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

X

Right Click

No right click