Un oltean și-a bătut iubita două zile la rând, după care a sugrumat-o

Tragedie pentru familia unei tinere, omorâte de concubin.

C8C1C2AA B44A 48A7 BF90 8DD7F58809BE 
Un bărbat de 46 de ani din Băbiciu, județul Olt, a recurs la un gest extrem. Și-a omorât iubita cu sânge rece, după ce a bătut-o două zile la rând. 

Totul a început luni, când agresorul, un cioban de la o fermă din Stoenești, sub influența alcoolului, dar și gelos și-a bătut iubita de 44 de ani, cu un ciomag. Marți, scandalul a continuat, iar bărbatul a bătut-o din nou pe victimă. Tot în acea seară, a și sugrumat-o.

"Din constatările preliminare, întocmite în data de 13.08.2019, de către SJML Olt a rezultat faptul că victima S. E., de 44 de ani, a prezentat: echimoze, hematoame, excoriaţii, plăgi contuze; fractură piramidă nazală; fractură unghi mandibular drept; multiple infiltrate hemoragice epicraniene; hemoragie leptomeningee, temporal bilateral şi cerebeloasă; contuzie cerebrală difuză; fractură corn drept hioid şi fractură mediană cartilaj tiroid cu infiltrate hemoragice în ţesuturile moi ale gâtului. Diagnostic de deces: a)insuficienţă respiratorie acută; b)sugrumare; c)politraumatism prin agresiune individuală”, potrivit procurorilor de la Parchetului Olt.

Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.